Adatbázis tulajdonos / Partner regisztráció

Ha van egy adatbázisa, örömünkre szolgálna, ha csatlakozna a MassMail hirdetői hálózatához.

A MassMaillel lehetőséget kínálunk arra, hogy rendszeres passzív jövedelmet szerezzen a meglévő adatbázisával. Ha valaki az Ön adatbázisában szereplő e-mail címeire küld levelet, akkor a kiküldés költségének egy bizonyos százaléka Önt illeti. Az összeget havonta utaljuk. Az így képződő bevételeiről folyamatosan tájékozódhat a MassMailbe belépve.

A lista tényleg bármekkora lehet, akár néhány ezer fős is. A MassMaillel egy olyan rendszert építünk, ahol a hirdetők egy nagy összefésült adatbázisra célozhatják kampányaikat, a listatulajdonosok pedig könnyen, gyorsan és átláthatóan rendszeres plusz bevételhez jutnak listájukkal.

Fontos: Adatbázisukkal nem kerülünk kapcsolatba, a MassMail csupán a kiküldést indítja el az Ön szerverén, az adatbiztonságnak és adatvédelemnek megfelelően csak speciális MD5 kódokat használ a felhasználók azonosítására.

A feltöltés és ellenőrzés után Önnek semmi dolga nincs. Nem kell tesztkampányokat biztosítania minden új hirdetőnek és nem kell a listabrókereket megfizetni a közvetítésért. Közvetlenül összehozzuk Önt az ideális hirdetőivel.

Kitöltés után felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Regisztráció

Erre a bankszámlaszámra fogjuk utalni rendszeresen a jövedelmet.
Kérjük adja meg telefonszámát.
A jeleszó minimum 6 karakter kell, hogy legyen.
Kérjük adja meg újra a jelszavát.
Kérjük adja meg e-mail címét.
Kérjük ismételje meg az e-mail címét.

Adatbázis információk

Kérjük adja meg weboldala címét
Kérjük adja meg azt a weboldal címet ahol a felhasználói regisztrálni tudnak weboldalára.